Пилешки шницели

Вкусна вечеря само за 15 минути


Приготвяне
15 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Оваляйте пържолите в брашното, загрейте половината от зехтина и запържете пържолите за 3-5 минути от всяка страна. При необходимост може да добавите още зехтин. Извадете когато са готови върху салфетка и ги пазете топли. В същата мазнина запържете чесъна за минута, прибавете виното и гответе докато се изпари на половина. Прибавете маслото, ситно нарязания магданоз и сервирайте шницелите като ги залеете с получения сос.
Още по темата

Днес за вечеря ви предлагаме едно легендарно за европейската кулинарна традиция ястия – шницелът. Крехкото месце с апетитна и хрупкава панировка се харесва...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп