Пилешки рулца с бекон и чушки

Невероятно вкусно предложение, с което ще изненадате семейството си


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарязваме пилешките гърди на тънки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер. Разстиляме пържолите и върху всяка слагаме част от предварително нарязаните бекон и чушки. Навиваме ги на руло и ги захващаме с готварски клечки (може и с клечки за зъби). Загряваме фурната на 180º. Поставяме навитите пържоли в тава, намазана с олио, и печем 20 мин. Сипваме сметаната за готвене в тиган и я загряваме на тих огън. Когато заври, към нея прибавяме нарязания на малки парчета кашкавал. Изчакваме сметаната да се сгъсти и с нея заливаме готовите рулца.
Още по темата

Нарязваме свинския бут на парчета по 50 г и завиваме всяко от тях в резен шунка. Върху тях слагаме парче предварително нарязана чушка и ги забождаме с готварска клечка...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп