Пилешки ролета с топено сирене

Пилешко роле с богата плънка


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Изчистеният и нарязан спанак се задушава в малко подсолена вода. Отцежда се и се смесва с нарязаното на ситно топено сирене. Във всяко парче от пилешките гърди се прави разрез като джоб и се осолява със сол и черен пипер. Гърдите се пълнят с плънката, зашиват се, овалват се в брашно, после - в разбитите яйца и накрая - в галета, смесени със сусама. Панировката се притиска добре и филето се пържи от двете страни в загрято олио. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата

Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп