

Актьорът от "Под прикритие" Ивайло Захариев не е опитен кулинар, но благодарение на съпругата си Миряна никога не остава гладен. Двамата имат две деца и дори да не иска, Ивайло помага в кухнята. "Поверяват ми салатите и по-лесните ястия", казва актьорът.
Необходими продукти:
500 гр. пилешко филе
2 яйца соев сос
сусам
брашно
зехтин
сол
За соса:
1 кутийка майонеза
200 мл. кисело мляко
магданоз
Начин на приготвяне:
Пилешкото филе се нарязва на лентички с дебелина около 1,5-2см. Маринова се в соевия сос, сол и подправки по избор. Престоява няколко часа и всяка лентичка се овалва първо в разбитите яйца, после в брашното, отново в разбитите яйца и накрая в сусама. Запържват се до златисто в предварително намазнен тиган. Сосът се приготвя като се смесят продуктите и се разбъркат до получаване на еднородна смес.
Пилешките пръчици се поднасят топли и се заливат със специално приготвения сос.

