

Макар и да има много натоварено ежедневие Любо Нейков винаги намира време за сготви. От рибена чорба до майсторски приготвени торти, Нейков може да приготви всичко. Той често разменя рецепти с приятели, а във всяко ястие импровизира и добавя нещо от себе си.
Супа от коприва и ориз
Необходими продукти:
1 кг коприва
1 ч.ч. ориз
1 морков
1 голяма глава лук
1 чушка
2. с.л. брашно
1 с.л. червен пипер
олио
сол
1 яйце
Начин на приготвяне:
Копривата се попарва в гореща вода. Изцежда се и се изчиства. Сварява се след което се намачква в хаванче или се пасира. Лука, моркова и чушката се нарязват на ситно и се запържват, като се слага брашното и червения пипер. Добавя се копривата и се залива с вода. След като заври се добавя и ориза. Яйцето се разбива и се слага в супата докато е още топла (става на парцали). Подправя се със сол.

