Пилешки кюфтета с моцарела и пармезан
Пилешка наслада за всеки вкус
Приготвяне
50 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В голяма купа смесете смляното месо с нарязания лук, счукания чесън, настърганата моцарела, половината от настъргания пармезан, кетчупа, нарязаните босилек и магданоз, и разбитите яйца. Омесете сместа добре с ръце, докато всички съставки се съединят, а след това оформете от нея малки кюфтенца.Оваляйте кюфтенцата през останалата част от пармезана. Изпържете ги в добре загрято олио на умерен до силен огън, докато добият златисто-кафяв цвят от всички страни. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата
Сварете картофите, обелете, охладете ги леко и намачкайте на пюре. Добавете брашното и подправките, и разбъркайте добре сместа. Запържете нарязания лук в...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп