Пилешки гърди с гъби и свеж сос

Лесно и икономично ястие с невероятен вкус и аромат


Начин на приготвянe
Пилешките филенца се овкусяват със сол и черен пипер и се подреждат в тавичка. Поливат се със сос, приготвен от прясно изцедения сок от портокала, горчицата, меда и зехтина. Поръсват Върху тях се подреждат гъбите. Ястието се пече при 180С до готовност. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата

Измиваме добре пилешките бутчета. Леко ги сваряваме в малко вода, сол и розмарин, но без да се преваряват. В купичка смесваме меда и маслото. Сварените бутчета се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп