Пилешка пържола в гювече
Бърза идея за вечеря с месце, гъбки и кашкавал
Приготвяне
35 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пилешките пържоли овкусете с черен пипер и оваляйте в галета, а после в яйце. След това ги запържете в загрятото олио. Поставете ги в тава или плоски гювечета (в този случай не загрявайте фурната) и загрейте фурната на 200 градуса. Върху пържолите наредете шунката, нарязаните на шайби гъби и поръсете с кашкавала, който предварително сте настъргали. Печете до зачервяване на кашкавала.
Още по темата
Счукайте на ситно дафиновите листа заедно със семената от магданоза и солта. Намажете от всички страни пържолите със зехтин, горчица и ги оваляте в подправките....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп