Пилешка кавърма в гювече
Бързо и лесно пригответе любимите гювечета
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се нарязва на средни по големина парчета, лукът и празът - на ситно, гъбите - на резени, морковът - на кръгчета. Всички тези продукти се задушават в горещото олио под капак за 10 минути заедно с подправките. След това се смесват с доматите, разбъркват се и се разпределят в две гювечета с капачета, които се слагат във фурната и ястието се пече на среден огън 40 минути.
Още по темата
Нарязва се месото на хапки. Посолява се, слага се соевия сос, горчицата, чубрицата, майонезата и нарязаната скилидка чесън. Разбърква се хубаво и се оставя да се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп