Паниран шницел от зеленчуци
Вкусно и лесно хапване за обяд или вечеря
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В маслото се запържват нарязаният лук, изцедените от консервите грах и царевица и нарязаните на ситно чушки. Картофите се сваряват, обелват и се настъргват на едро ренде. Прибавят се при задушените зеленчуци, натрошава се сиренето, слага се черният пипер и чубрицата, сол и 2 яйца. Разбърква се добре и от сместа се оформят шницели. Те се овалват в галета, разбитите яйца и се пържат в сгорещено олио.
Още по темата
Начукайте леко пилешките филета. В чиния смесете 1 2/3 ч.ч. хлебни трохи със сусамените семена, в друга чиния сипете брашното със сол и черен пипер, в трета разбийте...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп