Паниран пангасиус
Идеалната вечеря за чаша бира
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Почистете рибата, нарежете я на порционни парчета и я мариновайте с лимонов сок и девесил за 2-3 часа. Отцедете и оваляйте в смес от различните сухи съставки. Оставете 30 минути на студено, за да прилепне панировката, след което сложете в тава, застлана с хартия за печене и изпечете до готовност в предварително загрята на 180С фурна. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата
Филетата се овкусяват със сол и черен пипер. Подреждат се в тава и се покриват с нарязан на филийки чесън, галета, магданоз и настърганите домати. В тавата се добавя и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп