Пай с бекон

Апетитен и лесен обяд само за 40 минути


Приготвяне
40 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Разточете тестото в предварително намаслена тава, като извадите краищата и го набодете с вилица. Изпечете тестото при 180 градуса за 10 минути и оставете да се охлади. Нарежете лука и бекона на малки кубчета и ги запържете за 15-20 минути. Настържете кашкавала, смесете го с разбитите яйца, добавете сметаната, подправките и разбъркайте добре. Сипете бекона и лука върху тестото на равен слой, залейте с яйчената смес и запечете за 15-20 минути.
Още по темата

Добавете към брашното добавете маслото, нарязано на парченца, щипка сол, студената вода. Замесете меко еластично тесто и го завийте в прозрачно домакинско фолио....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп