
Толкова е сочен, че се топи в устата




Разбиват се отделно белтъците със захарта, а след това бавно се добавят жълтъците един по един и се продължава с биенето. Прибавят се внимателно брашното (ако е необходимо добавете още брашно) и бакпулверът, и тестото се прехвърля в кръгла форма за печене, покрита с хартия. Пече се на 180С около 30-35 минути. Млякото на прах се разтваря с обикновеното мляко, така че да няма гранулки. Добавят се прясното мляко и сладката сметана и сместа се вари на слаб огън. Когато започне да се сгъстява, се дръпва настрана да се охлади. И блатът, и заливката трябва да са охладени. След това се маха хартията и във формата се излива половината от заливката, поставя се отгоре блатът, а над него се излива другата половина от заливката. Готовият сладкиш се намазва с разтопените с малко мляко карамелени бонбони. Оставете сладкиша да престои за няколко часа, за да попие заливката.

