Кюфтета по овчарски

Вкусно и икономично хапване за всеки ден


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Замесете каймата с червения пипер, солта, чубрицата и сминдуха. От получената смекс направете малки кюфтенца и ги изпържете. Наредете ги в намазана с мазнина тавичка и ги залейте с предварително приготвената смес от киселото мляко, разбито с яйцата, счукания чесън и малко сол. Полейте отгоре с разтопеното масло и запечете ястието.
Още по темата

Каймата се омесва с нарязания лук, яйцето, лютия пипер, черния пипер, чубрицата, сол и магданоз. Прибавя се предварително накиснатият булгур, от сместа се оформят...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп