Кюфтета от царевично брашно



Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Във врящото мляко се изсипва постепенно и при непрекъснато бъркане царевичното брашно. Получената каша се вари, докато се сгъсти. Сваля се от огъня и се оставя да изстине. Прибавят се натрошеното сирене, яйцата, черен пипер и сол. От тази смес се правят кюфтета, овалват се в галета, а след това в разбито яйце и се пържат в сгорещеното олио.
Още по темата

Смесете пресятото брашно, бакпулвера, царевицата, лютата чушка, пармезана, магданоза и разбъркайте. Направете кладенче в центъра, сипете в него айрана, яйцето и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп