Царевични палачинки с риба
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Яйцата се разбиват добре с царевичното брашно, млякото и солта. Сместа се разделя на 3 части и от тях се изпържват дебели палачинки в леко намаслен тиган.
Разбиват се заедно сиренето, лукът, джинджифилът, кората и сокът от лимона и копърът. Всяка палачинка се намазва с равномерен слой от получения пастет. Отгоре се подреждат парченцата сьомга и се завиват на стегнати рула. Слагат се в хладилника да се охладят поне 2 часа. Палачинките се нарязват на кръгчета и се гарнират със зрънца червен хайвер и стръкче копър.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп