Кафяв ориз с бекон
Обяд с изкусителен аромат за 25 минути
Приготвяне
25 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте голям тиган на средно висока температура. Изсипете 3-4 лъжици олио. Сложете лука и бекона гответе 4-5 минути, докато се омекоти лука. Добавете чесъна, джинджифила, зеления лук, граха и морковите. Гответе още 4-5 минути и преместете в друга купа.
Върнете тигана на котлона и добавете още малко олио, в което да добавите ориза да се остъкли за 5-6 минути. Отстранете и него и добавете в тигана леко разбитите яйца. Разбъркайте ги, докато се втвърдят леко и добавете зеленчуците и ориза обратно. Бъркайте всичко заедно още 3-4 минути, добавете соевия сос, разбъркайте и сервирайте.
Още по темата
В голяма купа смесете свареното и нарязано пилешко, сварения на пара ориз, отцедената царевица, нарязаните домат и чушка, парчетата портокал и нарязаната целина....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп