Катун кебап

Приготвяне
Порции
0
Начин на приготвянe
Нарязваме на кубчета свинското месо. Запържваме го леко в мазнина. Нарязваме лука на полумесеци, доматите, магданоза и лютата чушка на дребно. Прибавяме ги към пържещото се месо заедно с виното и подправките. Задушаваме, докато остане само мазнина, без сос. Разбиваме всеки две яйца поотделно и правим омлет, върху който поставяме от плънката и го прегъваме на две.
Още по темата

Нарежете месото на кубчета. Загрейте олиото на средно силен огън и запържете за 3 минути месото, докато смени цвета си. Добавете лука и покрийте с капак за 20 минути,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп












