Зрази по Донски



Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Оформените рибни филета се отъняват чрез леко начукване с чукче, потопено в студена вода, и се поръсват със сол и черен пипер. Върху тях се слага плънката, приготвена от дребно нарязания и задушен лук, дребно нарязаните яйца (твърдо сварени) и магданоз, заедно с галетата, солта и черния пипер. Филетата с плънката се увиват на рула, панират се в брашното и леко разбитите белтъци и се пържат в загрятото олио. Поднасят се горещи с подходяща гарнитура.
Още по темата

Залейте градинския чай със 100 мл топла вода. Загрейте грила до 180 градуса. Изпечете чушките в грила докато кожата им почернее, охладете ги в найлонов плик и ги...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп