Доматена фритата с паста и сирена



Приготвяне
30 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Сварете пастата по указанията на опаковката в подсолена вода. Загрейте зехтина и запържете ситно нарязания чесън за 1-2 минути. Прибавете нарязаните на кубчета домати, добавете подправките и гответе за 5-10 минути. Прибавете половината от пармезана и отнемете от огъня. Сложете пастата в намаслена тава, залейте със соса, разбъркайте, поръсете с кашкавала, моцарелата и пармезана. Залейте с разбитите яйца и запечете коло 15 минути, докато се разтопят сирената.
Още по темата

Загрейте фурната на 200 градуса. Смесете зеленчуците без доматите и ги поръсете със захарта и зехтина. Добавете и сол и пипер и разбъркайте. Печете ги около 10 минути...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп