Задушен телешки дроб с вино

Задушен телешки дроб с вино Лакомник

Впечатляващ телешки специалитет за вашата празнична вечеря

Задушен телешки дроб с вино
Време за приготвяне
Приготвяне
45 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг телешки дроб

100 г масло

1/2 ч.ч. бяло вино

1 ч.л. брашно

магданоз

Начин на приготвянe

Дробът се нарязва на тънки филиики и се пържи в маслото. Изпържения дроб се поръсва с брашното и бялото вино. Ястието ври на тих огън няколко минути. Сервира се поръсен с нарязан магданоз.

Още по темата
Още по темата
Дроб сарма с кайма
Изчистеният, измит и ситно нарязан лук се слага в тиган или в тенджера и се прибавят олиото, 2 супени лъжици вода и щипка сол. Задушава се няколко минути и се прибавя...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц