Задушено телешко с брюкселско зеле
Приготвяне
80 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете месото на кубчета и го запържете до златисто, извадете. В същия тиган запържете нарязания на едро лук до омекване. Сложете месото в йена, отгоре лука, морковите и нарязаната целина. Залейте с вода, така че да покрие, подправете, покрийте и задушете на умерена температура. През това време почистете зелето, прибавете го към месото около 20-30 минути преди готовност.
Още по темата
Месото се осолява и се слага в тавичка. Изчистения арпаджик, заедно с морковите, нарязани на колелца се нареждат около месото. Залива се с 1 ч.ч. гореща вода и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп