Задушени картофи с праз
Бърз и апетитен обяд или вечеря с малко средства
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Картофите се обелват, измиват и нарязват. Празът се нарязва на дребно и заедно с картофите се слага да ври на тих огън в подсолена вода. Водата трябва да покрие зеленчука. Когато поомекнат се прибавя мазнината, ситно нарязания магданоз и се оставя да доуври. Сервира се с настърган кашкавал.
Още по темата
Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се варят почти на пара. Прекарват се през преса. Прибавят се настърганият кашкавал, 1 с.л. брашно, 1 яйце, настърганият...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп