Свинско с камембер и круши

Свинско с камембер и круши Лакомник

Нетрадиционна празнична вкусотия

Свинско с камембер и круши
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свинско филе

1 круши

150г сирене камембер

за маринатата:

2 с.л. зехтин

2 с.л. червен винен оцет

нарязан на ситно пресен див лук

2-3 стръкчета прясна мащерка

черен пипер

сол

Начин на приготвянe

Нарежете крушите и сиренето на тънки филийки, а свинското филе на 4 порции. Разполовете всяко парче. Разтворете всяка порция месо и в единия му край сложете 2 парчета круша и едно парче сирене. Навийте месото на руло. Стегнете рулото с канап. Смесете всички продукти за маринатата и мариновайте рулата за около 4 часа. Изпечете ги на умерено загряна скара. Времето за печене е между 6 и 8 минути. Поднесете с гарнитура по желание.

Още по темата
Още по темата
Свинско с ориз и сметана
Оризът се накисва в купичка с вода. Месото се обезкостява и реже на кубчета. Слага се в тенджера. Налива се 3- 4 ч.ч. вода. Съдът се поставя на включен котлон. Оставя...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц