Свински дроб със зелен фасул

Свински дроб със зелен фасул Лакомник

Икономично ястие, което става за нула време

Свински дроб със зелен фасул
Време за приготвяне
Приготвяне
40 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свински дроб

500 г зелен фасул

50 г краве масло

смлян черен пипер

червен пипер

сол

1 ч.ч. червено вино

Начин на приготвянe

Дробът се бланшира в кипяща подсолена вода за 3-4 минути. Изважда се и се нарязват на парченца. Задушава се в сгорещено краве масло за 3-4 минути. Прибавят се зеленият фасул, смлян черен пипер, червеният пипер и виното. Пържат се няколко минути до готовност.

Още по темата
Още по темата
Тарталети с пилешки дробчета
Почистете и сварете дробчетата до готовност. Нарежете на ситно лука и гъбите и настържете на едро предварително свареното яйце. Настържете морковите и нарежете на...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц