Риба по хайдушки

Риба по хайдушки Лакомник

Вкусно, икономично и лесно витаминозно ястие

Риба по хайдушки
Време за приготвяне
Приготвяне
50 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг бяла риба

2-3 глави лук

2-3 моркова

1 домат

1 лимон

олио

сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Рибата се почиства и осолява. Лукът и морковите се нарязват, доматът се настъргва. Овкусяват се с олио, сол и черен пипер и се разпределят в тавичка. Върху зеленчуковата смес се разпределят парчетата риба. Пече се предварително загрята на 180С фурна. Сервирайте в гарнитура по желание.

Още по темата
Още по темата
Запечена риба със сос от домати и чушки
Лукът и чесънът се почистват и се нарязват на дребно. Доматите се бланшират и се почиства от кожицата и семената. Чушката се почиства от семената. Доматът и чушката се...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц