Плодов мус с рикота

Плодов мус с рикота Лакомник

Невероятна идея за празничен десерт

Плодов мус с рикота
Време за приготвяне
Приготвяне
20 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

400 г сирене рикота
1 портокал или друг плод по желание
1/4 ч.л. ванилов екстракт
1 пакетче подсладител
1 ч.л. кокосови стърготини

Начин на приготвянe

Рикотата, настърганата портокалова кора, ванилията и подсладителят се разбиват на крем с пасатор. Сместа се разпределя в десертни чаши, изстудява се за 1 час в хладилника и се поднася с украса от портокал и кокос.

Още по темата
Още по темата
Портокалов мус
Разбийте белтъците с щипка сол на плътен сняг, постепенно добавете малко захар. В отделен съд разбийте сладкарската сметана. В купа върху тенджера с вряща вода...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц