Пиле със зеленчуци и забулени яйца
Нов и още по-вкусен вариант на любимата рецепта
Приготвяне
60 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете морковите и целината на тънки ивици, а праз лука на кръгчета. Нарежете на едро пилешкото филе, а шунката на дребно. Поръсете продуктите с лимонов сок, подправете на вкус, поръсете със зехтин и разбъркайте. Запечете за 20 минути при 200 градуса. През това време пригответе забулените яйца, като ги счукате в кипяща подсолена вода. Извадете готовите зеленчуци и пилето. Намажете хляба с масло и го запържете до златисто. Намажете с пасиран чесън и сложете върху хляба сложете по едно яйце и ги поставете върху зеленчуците и пилето.
Още по темата
Към брашното добавете маслото, нарязано на парченца, щипка сол, студената вода.
Замесете меко еластично тесто и го завийте в прозрачно домакинско фолио. Поставете го...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп