Месно руло с маслини
Пълнени филенца с ароматни подправки за обяд
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Хлябът се натрошава и се залива с млякото. Гъбите се нарязват на ситно и се смесват с натрошения и смачкан хляб, магданоз, сол и черен пипер. Шницелите се начукват и във всеки от тях се слага от плънката. Сгъват се на 4 и се заобикалят с тънки ивички сланина. Завързват се добре и се пържат в маслото заедно с нарязания лук. Прибавят се виното и водата, чесън, сол и черен пипер. Ястието се вари на слаб огън 30 мин и се прибавят маслините. Оставя се да ври още 10 мин.
Още по темата
Начукайте месото с чукче. Смесете месото с горчицата, оцета, меда, соевия сос, водата, магзаноза и чесъна и затворете в найлонов плик. Разбъркайте и сложете в...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп