Японски сладкиш с крема сирене
Невероятно вкусен и пухкав сладкиш, който се приготвя лесно
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разтопете шоколада в голяма съд на водна баня. Добавете крема сиренето и разбийте добре. Оставете сместа да се охлади и добавете разбитите жълтъци. Разбийте белтъците на сняг и ги прибавете на части към сместа с шоколада като разбърквате внимателно. Покрийте форма за печене с намазнена хартия за печене, след което прехвърлете сместа вътре. Сложете формата в по-голяма тава с вряща вода и печете на 170С 15 минути, след което още 15 минути на 160С. Когато сладкишът е готов, изключете фурната и го оставете още 15 минути.
Още по темата
За тестото разбийте яйцата със захарта хубаво, до кремообразна смес, добавете течните съставки, а накрая и сухите, разбивайки с миксер на най-слабата...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп