Японски омлет
Приготвяне
30 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Смесете яйцата със соевия сос и оризовия оцет и разбийте добре. По желание подправете със сол на вкус. Загрейте олио и с черпак вземете от сместа, като пържите за тънки палачинки. Когато яйцата се захванат, загърнете двата края един към друг в средата, отгоре сипете втори слой от сместа, като трябва да покрива от едната страна до другата, а не на целия съд. Така докато свърши сместа и се получи дебело руло.
Още по темата
Сваряват се картофите, обелват се и се нарязват на кубчета. Шунката се нарязва на дребно. Бобът и шунката се задушават в маслото. Всички продукти се смесват, осоляват...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп