Яйчен крем с бял шоколад

Невероятен италиански крем - истинска наслада за сетивата


Начин на приготвянe
Нарежете белия шоколад на малки парченца и го оставете настрана. Сложете млякото в голяма тенджера на слаб огън, но без да се оставя да заври. Междувременно разбийте жълтъците със захарта, след това добавете нишестето и разбъркайте. Внимателно добавяйте яйчната смес към млякото като разбърквате непрекъснато с тел. Бъркайте докато крема се сгъсти. Свалете от огъня и добавете шоколада като разбърквате, докато шоколадът се разтопи напълно. Оставете да се охлади и поднесете в десертни чаши.
Още по темата

Сваряваме гриса в подсоленото с щипка сол мляко и го охлаждаме. Прибавяме лимоновата кора, стафидите и жълтъците, разбъркваме. Накрая прибавяме разбитите на твърд...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп