Яйчен деликатес
Бърза и вкусна идея за предястие или лек обяд
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Това предястие се приготвя в подходящи за печене чаши. Те се намазват с масло и се поръсват с галета. На дъното се слага пласт настърган кашкавал и ситно нарязана шунка. Отгоре се чуква по едно яйце и се поръсва с малко шунка и кашкавал и върху него се слага парченце масло. Чашите се подреждат в тава с вряла вода. Пекат се в умерена фурна 10 минути. Ястието се обръща в чиния и се поднася с доматен сос.
Още по темата
Макароните се сваряват, отцеждат се и се оставят да изстинат. Ролцата от раци се нарязват на кубчета, сварените яйца и краставичките - на дребно. Смесват се с...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп