Яйца в хлебче
Лесна, вкусна и засищаща закуска за целия ден
Приготвяне
25 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разрежете върха на хлебчетата. Издълбайте, за да се получи малка дупка. Натъпчете хлебчетата с резени шунка, Отгоре сложете парче кашкавал и накрая чукнете по едно яйце. Отгоре може да поръсите с подпраквки по желание. Изпечете пълнените хлебчета във фурната за около 15 минути на 200 градуса.
Ако ги приготвяте за вечеря, докато се пекат може да си приготвите и салата за гарнитура.
Още по темата
Сварените яйца се обелват и се разрязват кръгчета. Филийките се запичат на фурна или на тост. Върху всяка филийка слагаме резен прошуто, аспержи и варено яйце.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп