Ябълков сладкиш с орехи и стафиди

Лесен пай с уникален вкус


Начин на приготвянe
В купа пресяваме заедно брашното, канелата, содата и солта. Разбиваме с миксер олиото, захарта, яйцата и разтопеното масло. Постепенно добавяме сухите съставки и разбъркваме внимателно до гъсто тесто.Прибавяме ябълките, орехите и стафидите, размесваме добре. Изсипваме сместа в намаслена тава и печем в предварително загрята на 180С фурна до готовност. Сервираме охладен и поръсен с пудра захар.
Още по темата

Смесваме маслото (което трябва да е омекнало), какаото, захарта, яйцето, бакпулвера, солта, есенцията, брашното, орехите. Ябълките се обелват изчистват се семките и се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп