Шоколадово парфе „10 минути”



Начин на приготвянe
Натрошете бисквитите и ги смесете с маслото, за да получите нещо като ронливо тесто. Поставете го равномерно в тавичка, като натиснете добре, така че да получите блат и оставете в камерата за 5 минути. През това време направете пудинга според указанията на опаковката и измийте малините.
В стъклени чаши или купички за крем сложете най-отдолу парченце от бисквитите, после крем и отгоре отново бисквити. Украсете с малините и сервирайте добре изстудено.
Още по темата

Искате ли един лесен десерт, който ще задоволи дори и най-капризния вкус? Представяме ви днешният ни сладък герой с главна роля – парфето. След като ви...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп