Кейк с шоколадова глазура

Когато ви се прииска да си забъркате една тройно шоколадова вкусотия


Начин на приготвянe
2/3 от маслото се разтопява, прибавят се яйцата и захарта и се разбиват хубаво. След това се слагат прясното мляко, брашното, разбъркано с бакпулвера и какаото. Всички продукти се разбиват с миксер и се изливат в тава, набрашнена и намазана с масло. Пече се в умерена фурна. След като се извади от фурната още докато е топло, се намазва с глазурата.
Още по темата

В голяма купа смесете брашното, захарта, ванилията и бакпулвер и размесете сухата смес. Разбийте яйцата и ги прибавете към сухата смес, като непрекъснато бъркате....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп