Пригответе си този нежен десерт
Бисквитите се слагат в блендер или чопър и се натрошават /смилат добре/. Маслото се разтопява водна баня и се изсипва при вече натрошените бисквити, разбърква се хубаво с шпатула и получената смес разпределяме равномерно (леко заглаждаме повърхността) в четири подходящи чаши. Оставяме чашките на страна и си приготвяме крема. Слагаме на котлон да се загрее тенджера с вода, без да я оставяме да заври. В подходяща купа смесваме белтъците и захарта. Щом водата в тенджерата се загрее, слагаме купата с белтъците на повърхността на водата и разбъркваме внимателно, докато сместа започне да побеляване и захарта се разтопи.
След това изваждаме купата от водата. Докато е още загрята сместа, поръсваме отгоре желатина и с миксер на най висока степен разбиваме до получаването на гъст крем. След като кремът е готов, вземаме белия шоколад, натрошаваме го и го слагаме в купичка в микровълновата фурна, трябва да е мек, но не и течен. Омекналия шоколад прибавяме към крема и отново включваме миксера, но само за няколко секунди. Така приготвен кремът вече е готов и го разпределяме в чашките върху бисквитената основа. Слагаме десерта в хладилник и го оставяме да стегне за поне 1 час.