Шницел с доматен сос

Апетитен виенски шницел с вкусна добавка


Начин на приготвянe
Лука се нарязва на ситно и се задушава в мазнината. Посолява се и се прибавя брашното, червения пипер и обелените и нарязани на дребно домати. Налива се гореща вода, толкова за да стане гъст сос, слага се дафиновия лист и зърна черен пипер. Като заври сосът, се слагат начуканите шницели. Ястието се вари на тих огън. Поднася се поръсено с магданоз и черен пипер.
Още по темата

Смесете каймата с яйцето, майонеза, накиснатия в млякото хляб, сол, черен пипер и ситно нарязания чесън, разбъркайте добре и оформете шницелите. Оваляйте първо в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп