Чушки по панагюрски

Лесна, бърза и невероятно вкусна рецепта за апетитно предястие


Приготвяне
20 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Чушките се нарязват на парчета или ивички. Посоляват се и се запържват леко в сгорещеното олио. Киселото мляко се посолява и смесва с пасирани или смачкани скилидки чесън на вкус и ситно нарязан копър по желание. Сервира се като в чинията се поставят чушки и се заливат с овкусеното кисело мляко или обратно.
Още по темата

Киселото мляко се слага от предната вечер в тензух да се изцеди. Наследващия ден се отделя от тензуха и се слага в купа. Добавя настърганото на ситно сирене. Чушките...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп