
Невероятен десерт с малини и шоколад




В средно голяма купа смесете смлените бисквити, 3 супени лъжици захар и разтопеното масло. Направете маслената смес, необходима за блат на чийзкейка. Разстелете сместа върху подходящ съд. В тенджера смесете малините, 2 супени лъжици захар, царевичното нишесте и водата. Оставете сместа да кипне, след което да ври 5 минути, докато се сгъсти. Прецедете соса през цедка, за да се отстранят ситните семки на малините. Загрейте фурната до 180С. В метална купа на водна баня разтопете шоколада на котлона. От време на време разбърквайте, за да не се получат бучки. В голяма купа смесете крема сиренето и останалата захар захар. Сместа трябва да стане гладка. Разбийте яйцата едно по едно и ги добавете към сместа. Бъркайте с миксер. Добавете ванилията в течния бял шоколад. Изсипете пълнежа върху кората. Печете за около 50 минути в загрята фурна. Охладете напълно преди да приберете в хладилник за около 8 часа. Декорирайте по желание.

