Хайвер от тиквички

Уникално лесна и вкусна домашна разядка


Приготвяне
35 минути
Порции

20

Начин на приготвянe
Почистете и нарежете тиквичките на кубчета. Морковите нарежете на ситно и обелете доматите, като ги нарежете на ситно. Нарежете на ситно лука и го запържете, прибавете морковите и пържете за около 5-7 минути, до омекване. Прибавете тиквичките и задушете, като периодично разбърквате. След 10 минути прибавете доматите и подправите на вкус. Гответе още около 10 минути, а към края прибавете ситон нарязания чесън. Посирайте хайвера до еднородна смес и добавете ситно нарязаните копър и магданоз. Охладете преди сервиране.
Още по темата

Изчистения чесън се слага в блендер или пасатор заедно с орехите, солта, накиснатия и отцеден хляб, оцет и повечко олио. Сместа се разбива, докато стане като майонеза....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп