Фъстъчени бисквити

Хрупкави бисквити за следобедното кафе


Приготвяне
45 мин
Порции

6

Начин на приготвянe
Смесете брашното, бакпулверът, царевичното нишесте, солта, содата и канелата. Всичко се разбърква добре. В голяма купа се разбива с миксер маслото със захарта до кремообразна смес. Добавят се фъстъченото масло, яйцето и ваниловата есенция. Разбърква добре и се прибавя брашнената смес. Тестото се разбърква до еднородност и от него се оформят бисквити. Бисквитите се нареждат в тава застлана с хартия за печене и се пекат в предварително загрята фурна за около 10-15 минути. Готовите бисквити се оставят да се охладят и се потапят в разтопения шоколад.
Още по темата

Захарта се разбива с яйцата. Към брашното се добавя содата, канелата и настърганата портокалова кора. Маслото и олиото се смесват и се добавят към яйчната смес....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп