Фарфале с бекон и гъби
Бързо изкушение с паста за вечеря
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пастата се сварява до готовност според указанията на опаковката. Междувременно в голям тиган се разтопява 1 с. л. краве масло. Прибавя се беконът и се запържва до златист цвят. Добавят се гъбите и чесънът. Всичко се запържва за около 5 минути. Поръсва се с черен пипер и се сипва сметаната. Сосът за се готви 5 минути на тих огън. Добавя се настъргания пармезан и сосът се загрява, докато се разтопи сиренето. В тенджерата се разбъркват отцедената паста и сосът от тигана.
Още по темата
Сложете пастата да се вари според указанията на опаковката, после веднага я прецедете и охладете. Запечете бекона на сух тиган от двете страни, после нарежете на...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп