Ути Бъчваров с ново шоу навръх Великден

Ути Бъчваров с ново шоу навръх Великден Лакомник
Ути Бъчваров с ново шоу навръх Великден
Автор:Лакомник

Кулинарна изненада ще направи Ути Бъчваров на зрителите си тази събота в навечерието на Великден. Тогава тръгва новото му шоу „Животът е вкусен”. 20 години след началото на „Бързо, лесно, вкусно”, топкулинарят ще предложи на зрителите изцяло различен проект, хвали се готвачът.

В момента в делничните дни по БНТ1 се излъчва „Рецепта на деня”, в която Ути представя на зрителите лесни, бързи и достъпни като цена рецепти. Новото предаване пък ще е за по-засукани манджи и ще е предизвикателство както за вкуса, така и за сетивата и емоциите. Водещият ще отвори вратите на своя „дом“ за приятели и познати: популярни актьори, музиканти, писатели, пътешественици и много други интересни личности.

Освен кулинарен виртуоз, Ути е и утвърден пътешественик и любител на приключенията. Точно затова „Животът е вкусен” ще набляга на интересни гости и репортажи от цял свят, свързани с храната и нейното приготвяне. „Животът е вкусен” ще пренесе зрителите на най-екзотични места – от Тайланд до Индия.

Ще има и предизвикателства – като това топкулинарят да сготви в къща без ток, или да нагости многобройни роднини на обяд.

Предаването ще включва и дискусии за забравените семейни ценности, любопитни видеа от първите дни на млади семейства в новите им домове и забавни репортажи от пътуващата кухня на Ути. Екипът на предаването, начело с Ути ще отговаря на зрителските писма чрез видео материали и демонстрации в студиото. За феновете на кулинарията са предвидени рецепти за вечеря, които всеки може да приготви у дома бързо и лесно.

Първият гост на Ути Бъчваров е легендарният водещ на географското предаване „Атлас“ по БНТ Симеон Идакиев. Той ще разкаже за многобройните си пътешествия и кулинарните изкушения, които е опитал по време на гостуванията си в различни страни. „Смятам, че човек трябва да извърви пътя си към едно такова предаване и съм изключително щастлив, че най-накрая имам шанса да го направя”, коментира Ути Бъчваров.

 

Още по темата
Още по темата
Ути Бъчваров: Домашната ми кухня е моята лаборатория
Когато през 1996 година Ути Бъчваров започна да готви в ефира на Националната телевизия, той много бързо се превърна в истинска звезда и абсолютен любимец на дамите....
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц