Тост с яйца и пушена сьомга
Наистина много здравословна и вкусна комбинация за закуска
Приготвяне
20 мин
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разтопете маслото в тиган и го загрейте. Сипете в него разбитите яйца, подправете леко на вкус и ги бъркайте, докато започнат да стягат. Добавете парченцата сьомга и продължете да бъркате, докато яйцата почти стегнат напълно. Дръпнете ги от огъня и ги сервирайте върху предварително препечените филийки.
Още по темата
В дълбока чиния се разбиват с вилица яйцата. В тях се добавя смляната канела. В друга дълбока чиния се изсипва прясното мляко. Филиите хляб се изрязват, така...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп