Тост с песто и домати на тиган
Вкусна и хрупкава закуска за всеки ден
Приготвяне
20 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете домата на тънки филийки. Намажете филийките с масло, след което покрийте с тънък слой песто, резен домат и кашкавал. Нагрейте добре плосък тиган. Щом загрее добре, сложете приготвените филийки вътре, покрийте съда с капак и намалете котлона до най-ниска степен. Изчакайте 3-4 минути. Махнете капака и извадете готовите тостове.
Още по темата
Смесете изварата, кашкавала и яйцето. Намажете филийките с масло и след това разпределете сместта с изварата. Запечете филийките до златисто.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп