Тост с маслинова паста

Закуска за чудесен старт на деня или здравословно следобедно хапване


Приготвяне
15 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Филийките се изрязват с помощта на чаша, за да се получат кръгчета. Изпичат се в гореща фурна до златисто. Намазват се с маслинова паста, която се приготвя по следния начин: маслините се почистват от костилките и заедно със зехтина, почистените орехи и течния мед се поставят в блендер. Всичко се пасира до получаването на маслиново-орехова паста. Филийките се поднасят веднага, заедно с тънки резени хамон, прошуто или друг вид шунка.
Още по темата

Намажете филийките с масло, покрийте с чедар, домати и поръсете с босилек, сол и пипер и завършете с филийка. Запечете в малко масло в нагрят на умерен огън тиган или...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп