

Певицата Камелия Воче е известна с кулинарните си умения. Казва обаче, че е на периоди. Преди време изгубила желанието си да готви и с месеци не влизала в кухнята.
Необходими продукти:
10 домата
7 яйца
30 г масло
200 г пушен бекон
2 скилидки чесън
2 глави лук
600 г картофи
4 стръка босилек
сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
За салатата нарежете доматите на кубчета, а лука на ситно. Поръсете накъсан босилек и овкусете със сол, черен пипер и зехтин. Хубаво разбъркайте салатата. Обелете и нарежете картофите на тънки филийки. Загрейте зехтин в тигана и сложете картофите. Запържете ги за 5 минути, като ги забърквате. След това добавете нарязаните на ситно лук и чесън и кубчетата бекон. Разбъркайте. В купа разбийте яйцата. Овкусете със малко сол, черен пипер и нарязани листа салвия. Изсипете яйцата върху картофите и намалете огъня. Пържете тортилята около осем минути. Може да похлупите тигана. Извадете тортилята върху чиния със съответния размер без да я обръщате - изпържената страна да си остане отдолу. Напръскайте отгоре със зехтин, захлупете с тигана и обърнете тортилята рязко. Пържете я още 2-3 минути.

