Телешко в червено вино
Приготвяне
180 минути
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете месото на кубчета и го запържете, подправете на вкус и добавете доматеното пюре, разбъркайте и залейте с бульона. Прибавете червеното вино, подправките и оставете да се задушават под капак за около 10-15 минути на слаб огън. Загрейте фурната до 170 градуса и запечете месото със соса за около час. През това време нарежете на едро зеленчуците и ги добавете към месото. Оставете още 30 минути, като преди сервиране добавите запържените гъби.
Още по темата
Изчиства се добре шкембето и се слага да се вари докато омекне. Изцежда се от водата и се нарязва на тънки ивички. Запържва се лукът с мазнината и малко брашно....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп